Samenvatting 2023

Het blijft een cliché om te zeggen, maar wat is het jaar weer voorbij gevlogen!
Eindelijk weer een “normaal” jaar zonder de Corona maatregelen, maar wel een jaar waar wij in januari tegenop keken. Het leven in het algemeen zou een stuk duurder worden en energieprijzen gingen sky high, dus wij hadden verwacht dat we sowieso het eerste gedeelte van het jaar rustig zouden beginnen.
Maar niets was minder waar, want vanaf de 1e week was het gelijk gas geven! En al snel stond onze agenda een aantal weken in het voren al vol.
En tot onze blijdschap (en verrassing) bleef dit ook zo doorgaan voor de rest van 2023.

Wel zagen we dit jaar een verschuiving in onze werkzaamheden. Iets minder custom inbouwklussen, maar meer upgrade klussen. Vervangen van speakers, toevoegen van een subwoofer en uitbreiden op/van het originele systeem.
Hierdoor zagen we ook een hoop verschillende soorten auto’s in onze werkplaats voorbij komen. Van Transporters, Caddy’s en Aygo’s tot Maserati’s, Porsche’s en BMW’s.
Maar dit neemt niet weg dat we nog wel een paar custom klussen hebben mogen doen.
Wij zijn dan ook altijd erg dankbaar dat al deze mensen ons vertrouwen om aan hun geliefde auto te mogen werken. Groot of klein!

Ook gingen we weer terug naar onze roots. De auto meetings en evenementen. Hoewel het er dit jaar wel wat minder waren dan vroeger is het voor velen van ons hier allemaal begonnen. Daarom zijn wij altijd blij als we worden uitgenodigd om een stand neer te mogen zetten op de verschillende meetings.  Zoals altijd proberen we dan de beste producten mee te nemen, de mooiste demo auto’s en jullie te voorzien van goed advies. Een leuke toevoeging op de stand is natuurlijk onze vers verbouwde Cordoba(ss).
Om het komende jaar dan ook gelijk goed te beginnen zetten wij in februari een grote stand neer op Racing Expo in Leeuwarden! Ons 7e jaar dat we hier weer welkom zijn.

Wij zijn klaar voor 2024 om weer verder te knallen en iedereen te voorzien van zijn of haar audio behoeftes!
Fijne dagen en tot snel in 2024!


Nieuwe DD Audio subwooferkisten

Het is zover!! Ze zijn er!

De nieuwe DD Audio kisten zijn gearriveerd bij ons in de winkel.

De hele serie hebben we op voorraad staan om te zien en te beluisteren.
Kom snel langs om ze te bewonderen.

Natuurlijk staan ze ook nog even op een rijtje in de webshop om ze even goed te bekijken.

http://webshop.magtwatharder.nl/c-167522/le-series

















Vakantie 2023

Vandaag (17-6) zijn we nog geopend tot 13.00 uur.
Daarna zijn wij 2 weken gesloten ivm onze vakantie!
Donderdag 6 juli zijn we weer gewoon geopend volgens onze openingstijden.

Natuurlijk is onze webshop 24/7 open en wij zullen de orders wel gewoon verwerken. Al kan het even iets langer duren dan dat je van ons gewend bent😉

http://webshop.magtwatharder.nl/

Geniet van het mooie weer en tot over 2 weken!😁